Известие

Collapse
No announcement yet.

кво ще кажете за тази Алфетка 156 ?????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кво ще кажете за тази Алфетка 156 ?????

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
    някои гледал ли я е щото през ден и свалят цената първо за 8800 с кометар после 8000 без коментар са за 7900........ почва да ме самнява а нямам никакво време да я погледна сега, въпреки че ме кефи и нема се занимавам с кат и такива л***а
    Кви мислите ???
    Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

На тези като им блокират геометриите на турбините продавачите изпадат в такъв ужас, че ако го наплашиш колко е страшно и не може да се ремонтира и за 5000 ще ти я даде

Гледай диагностицирай и карай!

Comment

a всъщнст колко е страшно като пари ?

Comment

ходи гледай може и да е ОК колата но задължително в този случай я закарай на диагностика мое и да се е поразтропала и тоя да се е уплашил и да не му се занимава да я прави..без да си видял не можеш да предположиш какво е състоянието на автомобила
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

100% ше мине през Ванто на пълна диагностика.8 бона за кола не давам ако е счупена та ако ще от тая година да е !

Comment

Първоначално публикувано от JACCOMO
            .8 бона за кола не давам ако е счупена та ако ще от тая година да е !
            аз давам 8 ако е от тази година ааа и да е 159 по възможност :P
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

щото имаш пари а аз като имам преко сили 8 и да я зема тая 159 ако има още 5 за работа по нея.......

Comment

Като се сетя след Ванто къде ходят колите Аз бих се позамислил там ли са най-големите капацитети.

Comment

ми не я взимаи 159 -ката тогава.
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

що... каде да я закарам ако не там.щотото нема да я карам на 100000 сервизи.В един я закарвам дето имат яко уреди да замерат сичко и тва е.

Comment

От Ванто съм доволен .... Иначе http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814
                      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Jaccomo,това,че имаш точно 8 бона е доста притеснтелно,ако искаш 156-ца.Трябват ти поне още 2000 "за всеки случаи" .Още повече,че колата е карана в Бг.(ОКАЧВАНЕТО!).
                        И с минаването през КАТ няма да се разминеш.Пак ще трябва да висиш на същите опашки,за да си изкараш талон на твое име,само че няма да даваш пари за нови номера.
                        156 1.8 TS

Comment

в КАТ ше виса точно 3-4 часа тва не е проблем ама за кво па трее да имам още 2 за всеки случай...... аз разбирам че може да има нещо ама нема да и стане нищо ако за4ака малко..... а пък и 10 бона вече е много силна цифра за 156..... Е тая за 8 ако в е отлично техническо аре там +- 100-200 лв става ама нагоре вече да забраат.Кт ми каза тук на един приятел брат му дет вкарва коли че му ги дават там на по 2-2500 евра и то хубавите само щото зима повече коли значиии.... в некоя по голяма авто къща мога да си се пазаря доста ! а пък тва че ще подтропва някой накраиник или биалентка може и да почака.... по мотора и салона да е добре другото е ташак работа !

Comment

Е,добре.Съгласих се.Щом ти се кара тракаща и тропаща 156-ца.Ама тя и с прецакана ламбда и дебитомер пак си върви.С износени гуми също.А и смяната на масла,филтри,ремъци,ролки,свещи,накладки може да почака.
                            Станаха ли 2 бона вече...Май да
                            А,не.Колата е обслужена-вервайте ми!
                            156 1.8 TS

Comment

незнам защо мислиш че ще е щтракаща и тропаща ама както и да е..... аз давам 8 бона за това което пише ( перфектна) в противен случаи ще сваляме ( щото пише без коментар)! то ще се разбере дали са сменявани консумативи ! при добър маистор няма скрито покрито ако знае каде и какво да гледа !А колкото до 2-та бона мисля че тези неща които изброи не се отнасят само за 156 а за всеки един автомобил ( износени гуми и дебитомери).Ще и сменя филтри и масло пък след месец ще сменя и другите ако не са сменяни.А ако не е читава то просто няма да е моята кола !

Comment

Working...
                              X